Amway kritikas tapo šios kompanijos distributoriumi.
O buvo taip. mano žmona su dukra Kaune susitiko su Amway DMB atstove (Dynamic modern business). Kiek supratau tai Austriška linija ir tikrai geru lyderiu, kurio paskaitas klausiau jau sekančią dieną. Tikrai gerai dirba jei mano žmoną sugebėjo įjungti. Pasirašiau ir aš, galvodamas, kad tai tikrai gera mokykla ir daug ko išmoksiu. Užsisakėm prekes, licenziją ir t.t. Sudarėm sarašą ir pradėjom kviesti žmones. Mes pakvietėm, o mūsų sponsorė kalbėjo....
Bet apie viską nuo pradžių.
Dalyvaudamas lyderio konferencijoj iki pertraukos nesupratau, kad tai Amway (nes man niekas nesakė, kad tai Amway, o iš paskaitos nesupratau).
O kai supratau ir pradėjom kalbėtis pakviečiau juos apsijungti į šį tinklapį ir pasidalinti... Buvau mandagiai pasiūstas.
Vienu momentu net pasimečiau galvodamas, kad gal aš klystu.
Bet vakar, po pirmos darbo dienos supratau, kad visi serga bendra Amwėjeninkų-arogancija. Lyderių, pradininkų arogancija.
Kas buvo juokinga klausytis:
1. Tinklapis (bek ofisas) pateikiamas kaip stebuklas. O aš gerai prisimenu kaip prieš devynis metus kai klausėme, kodėl kompanijos narys nesinaudoja internetu man buvo atsakyta, kad tai nesuderinama su MLM principais.
2. Konferencijos, priemonės apmokymai kainuoja ir gan nemažai. primečiau, kad mum dar reikėtų 1000 litų į mėnesį, kad viską gauti ir visur dalyvauti. (žinant, kad MLM-2 atstovai konferencijas ir apmokymus gauna tiesiai į namus ir nemokamai Amway pateikimas atrodo juokingas).
3. Moka daryti psichologinį spaudimą. Suprantama aš tylėjau, kadangi klausiausi ką kalba mano lyderis, bet vietomis buvo juokinga girdėti.
Galėčiau daug ką pasakoti.
Reziume: Amway vis dar aria pasikinkiusi arklį, o visai greta dirbama su traktoriumi.