Change font size

Welcome
Welcome to <strong>Multi-Level Marketing</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: Novos nuotykiai Amway kompanijoj
PostPosted: Tue Mar 24, 2009 7:38 am 

Amway kritikas tapo šios kompanijos distributoriumi. :roll:
O buvo taip. mano žmona su dukra Kaune susitiko su Amway DMB atstove (Dynamic modern business). Kiek supratau tai Austriška linija ir tikrai geru lyderiu, kurio paskaitas klausiau jau sekančią dieną. Tikrai gerai dirba jei mano žmoną sugebėjo įjungti. Pasirašiau ir aš, galvodamas, kad tai tikrai gera mokykla ir daug ko išmoksiu. Užsisakėm prekes, licenziją ir t.t. Sudarėm sarašą ir pradėjom kviesti žmones. Mes pakvietėm, o mūsų sponsorė kalbėjo....
Bet apie viską nuo pradžių.
Dalyvaudamas lyderio konferencijoj iki pertraukos nesupratau, kad tai Amway (nes man niekas nesakė, kad tai Amway, o iš paskaitos nesupratau).
O kai supratau ir pradėjom kalbėtis pakviečiau juos apsijungti į šį tinklapį ir pasidalinti... Buvau mandagiai pasiūstas.
Vienu momentu net pasimečiau galvodamas, kad gal aš klystu.
Bet vakar, po pirmos darbo dienos supratau, kad visi serga bendra Amwėjeninkų-arogancija. Lyderių, pradininkų arogancija.
Kas buvo juokinga klausytis:
1. Tinklapis (bek ofisas) pateikiamas kaip stebuklas. O aš gerai prisimenu kaip prieš devynis metus kai klausėme, kodėl kompanijos narys nesinaudoja internetu man buvo atsakyta, kad tai nesuderinama su MLM principais.
2. Konferencijos, priemonės apmokymai kainuoja ir gan nemažai. primečiau, kad mum dar reikėtų 1000 litų į mėnesį, kad viską gauti ir visur dalyvauti. (žinant, kad MLM-2 atstovai konferencijas ir apmokymus gauna tiesiai į namus ir nemokamai Amway pateikimas atrodo juokingas).
3. Moka daryti psichologinį spaudimą. Suprantama aš tylėjau, kadangi klausiausi ką kalba mano lyderis, bet vietomis buvo juokinga girdėti.

Galėčiau daug ką pasakoti.
Reziume: Amway vis dar aria pasikinkiusi arklį, o visai greta dirbama su traktoriumi. :)

Profile  

Post subject: Re: Novos nuotykiai Amway kompanijoj
PostPosted: Thu Apr 09, 2009 5:47 pm 

Nova wrote:
Reziume: Amway vis dar aria pasikinkiusi arklį, o visai greta dirbama su traktoriumi. :)

Ir kaip sekasi darbas su Amway?
Papasakok daugiau :)

Profile  

Post subject: Re: Novos nuotykiai Amway kompanijoj
PostPosted: Sat Jun 06, 2009 2:59 pm 

Nova wrote:
Amway kritikas tapo šios kompanijos distributoriumi. :roll:
O buvo taip. mano žmona su dukra Kaune susitiko su Amway DMB atstove (Dynamic modern business). Kiek supratau tai Austriška linija ir tikrai geru lyderiu, kurio paskaitas klausiau jau sekančią dieną. Tikrai gerai dirba jei mano žmoną sugebėjo įjungti. Pasirašiau ir aš, galvodamas, kad tai tikrai gera mokykla ir daug ko išmoksiu. Užsisakėm prekes, licenziją ir t.t. Sudarėm sarašą ir pradėjom kviesti žmones. Mes pakvietėm, o mūsų sponsorė kalbėjo....
Bet apie viską nuo pradžių.
Dalyvaudamas lyderio konferencijoj iki pertraukos nesupratau, kad tai Amway (nes man niekas nesakė, kad tai Amway, o iš paskaitos nesupratau).
O kai supratau ir pradėjom kalbėtis pakviečiau juos apsijungti į šį tinklapį ir pasidalinti... Buvau mandagiai pasiūstas.
Vienu momentu net pasimečiau galvodamas, kad gal aš klystu.
Bet vakar, po pirmos darbo dienos supratau, kad visi serga bendra Amwėjeninkų-arogancija. Lyderių, pradininkų arogancija.
Kas buvo juokinga klausytis:
1. Tinklapis (bek ofisas) pateikiamas kaip stebuklas. O aš gerai prisimenu kaip prieš devynis metus kai klausėme, kodėl kompanijos narys nesinaudoja internetu man buvo atsakyta, kad tai nesuderinama su MLM principais.
2. Konferencijos, priemonės apmokymai kainuoja ir gan nemažai. primečiau, kad mum dar reikėtų 1000 litų į mėnesį, kad viską gauti ir visur dalyvauti. (žinant, kad MLM-2 atstovai konferencijas ir apmokymus gauna tiesiai į namus ir nemokamai Amway pateikimas atrodo juokingas).
3. Moka daryti psichologinį spaudimą. Suprantama aš tylėjau, kadangi klausiausi ką kalba mano lyderis, bet vietomis buvo juokinga girdėti.

NOVA nu matai pasirodo Amway sistema veikia, nors tu ir labai tam priešiniesi :)
Taip spardeisi, o vis dėl to pasirašė ne tu, bet tau artimas žmogus.
Žinai pats, kad tinklinis marketingas ateitis. Jau dabar daugelis pažįstamų mano iš Amway klausinėja kada plėsime asortimentą. Juk visi nori po darbo ne bėgti i Maksimą ar kokį kitą prekybos centrą, o geriau rasti namie tai ko reikia. Nesunku pasidomėjus pastebėti, kad JAV, Japonijoje iš bendrai suvartotų prekių jau 80% procentų užsakinėjama per netmentoring sistemą.
Tiesa dar pasakyk, ar gavęs startinį paketą ką nors gražinai kaip nevartojamą ar blogai pagamintą prekę? Ar toliau indus plauni su fairy ir skalbi su ariel?

Pagarbiai
DMB atstovas

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 07, 2009 9:00 am 

Vaikeli mano mielas, ar aš kada nors esu sakęs, kad indus plaunu su feiri?
Loc naudoju ...neprisimenu kiek.
kalba apie Amway lietuviškus darbo metodus. Jie yra kritikuotini. Ir viskas.

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]